Latest Post
Magyarországon a pazarlás nagyobb mértékű, mint a világátlag (1,9 vs 1,7). A változáshoz nem elég elszigetelt csoportokban szélsőségekben gondolkodni, tömegeknek kell változtatniuk a hétköznapi szokásaikon.

Az EcoPunk Találkozón a megszokott kereteket elhagyva, a szabadban gyűjthetjük be a hétköznapok ökológiájával kapcsolatos legfrissebb, minőségi ismeretanyagot, amelyhez eddig vagy egyáltalán nem vagy csak négy fal között, neon fényben fértünk hozzá. A szabadtéri kötetlen “konferencián” egyszerre több színpadon tartanak interaktív előadásokat, vitákat, workshopokat a legismertebb hazai és nemzetközi előadók, valamint olyan gyakorlati megvalósítók, akik a saját témájuk kiemelkedő szakemberei, ugyanakkor nyilvános előadás keretében még soha nem osztották meg tapasztalataikat.

Előadóink

A programok összeállításakor fontos szempont, hogy ki tudjunk tekinteni a saját kis valóságunkból, és új perspektívákat, szemléleteket, tapasztalatokat ismerjünk meg a Világ más tájairól. Ugyanakkor a magyar valóságra is fókuszálunk, mi mit okozunk, hogyan enyhítsük?

…hamarosan még több előadó

Zene

…hamarosan még több
Az EcoPunk találkozó 26 év alatt ingyenes, akadálymentes, család-, és élőlénybarát.

Barátaink